Skip to the content

Фронтстеп е фирма, специализирала във висококачествени имплементации на ERP системи. Така помагаме на производствени фирми и други бизнеси да управляват своите процеси и да увеличават своята печалба. Освен това, Фронтстеп е официален партньор (Official Channel Partner) на Infor – глобален лидер в ERP системите и „облачния“ (cloud) бизнес софтуер за компании в различни индустрии.

Експертизата по внедряване на ERP системи на Фронтстеп е помогнала на стотици компании по света да подобрят своята продуктивност, да получат предимство пред конкуренцията и да стигнат до световно ниво в индустрията, в която работят. Нашата дългогодишна експертиза, дълбоките ни познания по софтуера и бизнес опитът са ключовите неща, заради които функционираме успешно от над 20 години.

Всеки бизнес има своите особености и уникални потребности, които стандартната ERP система може да не задоволи. Нашето разбиране на специфичните нужди на клиента и последващото обогатяване на неговата версия на Infor Cloud Suite Industrial (Syteline) ERP прави Фронтстеп предпочитан партньор за имплементация и софтуерна разработка в света на Syteline. Освен всичко, ние оставаме с Вас по време на целия процес – от началото до края на проекта. Това наричаме партньорство. Като резултат от това Вие ще покриете специфичните за вашия бизнес изисквания и ще станете по-конкурентни.

Започнете дигиталната трансформация на своята компания днес!

Обмисляте имплементация на ERP система?

Разгледайте нашата страница с Често задавани въпроси (ЧЗВ).

Имплементация на ERP система

Нашата експертиза е в консултантските услуги и имплементацията на Infor CloudSuite™ Industrial (SyteLine ERP). Това е ERP система "от край до край", подходяща както за производствени компании, така и за такива в сферата на продажбите и дистрибуцията, която включва прогнозни анализи, колаборация, "лийн" инструменти за производство и възможности за интеграция. Като резултат от Вашето партньорство с нас, успешната имплементация на Infor CloudSuite™ Industrial (SyteLine ERP) ще Ви помогне да подобрите производствения процес и качеството на обслужването на клиентите, да координирате по-добре следпродажбеното обслужване и поддръжка и да си сътрудничите по-ефективно. Като резултат ще придобиете конкурентно предимство.

Повече от:

25 години опит

150+ клиента

25+ държави със завършени проекти

Фронтстеп ЕООД с безвъзмездна финансова помощ по ОПИК 2014-2020 г.

Фронтстеп подобрява резултатите на Вашия бизнес

С познанията и опита си в имплементацията на SyteLine ERP, Фронтстеп ще Ви помогне да:

  • Управлявате бизнеса си ефикасно
  • Подобрите планирането на производството
  • Увеличите продажбите
  • Оптимизирате работните процеси
  • Запазите пълна информационна цялост
  • Да се насладите на начина, по който бизнесът Ви работи

Official Channel Partner (официален партньор) на Infor

Топ 3 в света, доставчик на бизнес софтуер

Подкрепата, която получихме от консултантите на Фронтстеп по време на имплементацията, беше ключова за успешното приключване на проекта

Георги Лазаров, ИТ мениджър във ВАТТС Индъстриз България

Централен офис

бул. Шипченски проход 63, ет. 6
Сградата на Завод Електроника
гр.София, 1574

Email: sales@frontstep.bg

Фронтстеп

Работим по Вашата имплементация на Infor SyteLine ERP